Noctua tekst geel

kerkuilenlocatie

HMkerkuilHet erf van het agrarisch bedrijf van Hans is zeer natuurvriendelijk ingericht. Vele soorten vogels en dieren voelen zich hier dan ook thuis. Zo ook de kerkuil. Al vele jaren hebben de prachtige uilen hun domicilie op de zolder van een van de schuren op het erf.

Voor het eerst is het leven van deze uilen op een unieke manier van dichtbij te volgen. Tegenover de zolder is een zeer comfortabele en ruime hut gebouwd op ooghoogte van de uilen. Deze hut biedt op een comfortabele wijze plaats aan twee fotografen. De hut is voorzien van elektriciteit en is geheel ge├»soleerd. 

Er is veel tijd en energie gestoken om de uilen te laten wennen aan de professionele lichtinstallatie. Dit is voortreffelijk gelukt. De kerkuilen gaan gewoon door met hun natuurlijke leven en trekken zich in het geheel niets aan van het licht.

De zolder is prachtig ingericht met mobiele attributen, zoals oude boerenramen en oude deuren. Het geeft u een unieke kijk in het leven van deze bijzondere uilensoort.

Persoonlijke benadering is een belangrijk credo van ons bedrijf. Alle klanten worden door Hans persoonlijk ontvangen en naar de locatie gebracht. Er wordt voldoende tijd genomen om vragen te beantwoorden, hulp te bieden of aanpassingen te doen aan de setting. 

Wanneer Hans eens niet aanwezig kan zijn, neemt  Cees zijn taak over.

Start  en einde fotosessie: op afspraak met Hans.

Maximaal 2 personen

Prijzen:
150 euro p.p.
Als u voor 2 personen reserveert betaalt u 125 euro p.p.*
(* op dezelfde dag, tijd en locatie)

Boeken door te bellen/whatsappen op (+31)06 - 50 40 27 01

Noctua Nature Hides

Schuppert 3a
7244 NH  Barchem

tel: 06 - 50 40 27 01

 

PRIVACYVERKLARING

instagram logo yellowKvK     08216015

BTW   NL804155859.B01

IBAN   NL25ABNA0621032522

BIC     ABNANL2A

 

Facebook

schuiltent

 

partner

Finnature logo

 

 

MDJ Fotografieshop