Noctua tekst geel

Mededeling Coronacrisis

 

Wij, Hans en Cees van Noctua Nature Hides, zijn ons zeer bewust van de ernst van de huidige coronacrisis.

 

Terwijl we druk bezig zijn met het voorbereiden van een nieuw seizoen bij de kerkuilen, steenuilen en de torenvalken, vragen wij ons op dit moment af of wij mogen starten met het verhuren van onze hutten.

 

De gezondheid van onze gasten, maar ook die van onszelf en onze naasten, zal nooit in gevaar mogen komen of ter discussie staan.

 

Normaal beginnen wij medio of eind mei met de verhuur. Wij hebben besloten de komende tijd de richtlijnen van de overheid nauwgezet te volgen en daaruit de consequenties en onze conclusie te trekken.

 

Concreet houdt dit in:

  • We gaan door met de voorbereidingen.
  • Medio mei nemen wij een besluit a.d.h. van de richtlijnen van de overheid.
  • Medio mei communiceren wij ons besluit via onze Facebook pagina en onze website.

 

Met vriendelijke groeten en blijf allen gezond!

 

Hans Menop en Cees Uri

 

P.s. Voor vragen/opmerkingen kunt u bellen met Cees Uri: 06-22821484

Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Noctua Nature Hides kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Noctua Nature Hides, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Noctua Nature Hides verstrekt. Noctua Nature Hides kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

WAAROM NOCTUA NATURE HIDES GEGEVENS NODIG HEEFT

Noctua Nature Hides verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Noctua Nature Hides heeft deze gegevens ook nodig om de boekingen en of reserveringen correct uit te kunnen voeren.

Daarnaast kan Noctua Nature Hides uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG NOCTUA NATURE HIDES GEGEVENS BEWAART

Noctua Nature Hides bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Noctua Nature Hides verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Noctua Nature Hides zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Noctua Nature Hides neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Noctua Nature Hides verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Noctua Nature Hides op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. noctuanaturehides.nl is een website van Noctua Nature Hides.

Noctua Nature Hides is als volgt te bereiken:

Postadres / Vestigingsadres: Schuppert 3a, 7244 NH te Barchem
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 08216015
Telefoon: 06 - 504 027 01
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hans Menop

Hans MenopMijn naam is Hans Menop.

Ik woon in de plaats Barchem in de Achterhoek samen met mijn gezin. Naast mijn beroep als fotograaf ben ik een toegewijde eigenaar van een melkveebedrijf.

Mijn passie voor natuur, dieren en met name vogels begon al op zeer jeugdige leeftijd. Ik zat nog op de basisschool. Al mijn vrije tijd gebruikte ik om in de natuur te zijn en volop te genieten. Toen ik 16 jaar was besloot ik mijn eerste camera inclusief telelens aan te schaffen. Ik wilde graag de schoonheid van de natuur en speciaal de vogelwereld vastleggen op de gevoelige plaat.

Dankzij het feit dat ik mij al op zo’n vroege leeftijd intensief bezighield met natuurfotografie, werd ik het jongste lid van het Natuur Fotografen Gilde in Nederland.

Naast natuur- en vogelfotografie specialiseerde ik mij in het fotograferen van koeien. Deze specialiteit heeft zich ontwikkeld tot een professionele bezigheid. Ik maak regelmatig complete series voor zowel Nederlandse als buitenlandse vakbladen.

Het is niet meer dan natuurlijk dat ik mijn passie verder ontwikkel; van een jonge enthousiaste fotograaf tot een veelzijdige professional. Een aantal jaren geleden begon ik mijn eigen bedrijf; Hans Menop Freelance fotografie.

Mijn werk wordt regelmatig gepubliceerd in tijdschriften als Noaber, Buitenleven, Seasons en Ariadne.

Voor vragen of boekingen neem contact met mij op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50402701.

Cees Uri

Cees UriMijn naam is Cees Uri.

Ik woon in de plaats Dedemsvaart in Overijssel samen met mijn gezin. Ik ben al jaren werkzaam in het basisonderwijs als schoolleider. In mijn vrije tijd ga ik zoveel mogelijk de natuur in om te genieten van de dieren en speciaal vogels.

Al vanaf mijn vroege jeugd werd ik gefascineerd door de natuur en met name vogels. Een andere passie kreeg ik voor het edelhert. De verschijning van dit dier, maar ook vooral de spectaculaire bronsttijd fascineerde mij. Ver voor zonsopgang reed ik met mijn vader naar de Elspeter Struiken om daar te genieten van burlende herten. 

Natuurfotografie werd een passie voor mij. Ik ontwikkelde mij tot een natuurfotograaf die met name specifiek gedrag wil vastleggen van vogels en dieren in hun eigen leefomgeving, waarbij ik mij extra focus op de compositie.

Mijn foto’s verschijnen met enige regelmaat in verschillende natuurbladen, zoals Natuurfoto Magazine.
Het is een mooie bonus om in het veld collega- fotografen te ontmoeten en aan het werk te zien. Een aantal zijn goede vrienden geworden en inspireren mij om mij verder te ontwikkelen als natuurfotograaf.


Op mijn website laat ik een deel van mijn werk zien.

Foto’s zijn te verkrijgen bij Nature in Stock.


Voor vragen of boekingen neem contact met mij op via:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  06-22821484

Cees is verantwoordelijk voor Social Media, website en acquisitie en doet dit geheel op vrijwillige basis

Noctua Nature Hides

Schuppert 3a
7244 NH  Barchem

tel: 06 - 50 40 27 01

 

PRIVACYVERKLARING

instagram logo yellowKvK     08216015

BTW   NL804155859.B01

IBAN   NL25ABNA0621032522

BIC     ABNANL2A

 

Facebook

schuiltent

 

partner

Finnature logo

 

 

MDJ Fotografieshop