Noctua tekst geel


Beste vrienden van Noctua Nature Hides,

Goed nieuws: Het kerkuilenseizoen is weer van start gegaan. Kijk op onze pagina "Kerkuilen" voor meer informatie.

 

We houden u natuurlijk ook via onze Facebookpagina op de hoogte.

Hans en Cees hopen op een heel mooi seizoen.


 

Hans Menop

Hans MenopMijn naam is Hans Menop.

Ik woon in de plaats Barchem in de Achterhoek samen met mijn gezin. Naast mijn beroep als fotograaf ben ik een toegewijde eigenaar van een melkveebedrijf.

Mijn passie voor natuur, dieren en met name vogels begon al op zeer jeugdige leeftijd. Ik zat nog op de basisschool. Al mijn vrije tijd gebruikte ik om in de natuur te zijn en volop te genieten. Toen ik 16 jaar was besloot ik mijn eerste camera inclusief telelens aan te schaffen. Ik wilde graag de schoonheid van de natuur en speciaal de vogelwereld vastleggen op de gevoelige plaat.

Dankzij het feit dat ik mij al op zo’n vroege leeftijd intensief bezighield met natuurfotografie, werd ik het jongste lid van het Natuur Fotografen Gilde in Nederland.

Naast natuur- en vogelfotografie specialiseerde ik mij in het fotograferen van koeien. Deze specialiteit heeft zich ontwikkeld tot een professionele bezigheid. Ik maak regelmatig complete series voor zowel Nederlandse als buitenlandse vakbladen.

Het is niet meer dan natuurlijk dat ik mijn passie verder ontwikkel; van een jonge enthousiaste fotograaf tot een veelzijdige professional. Een aantal jaren geleden begon ik mijn eigen bedrijf; Hans Menop Freelance fotografie.

Mijn werk wordt regelmatig gepubliceerd in tijdschriften als Noaber, Buitenleven, Seasons en Ariadne.

Voor vragen of boekingen neem contact met mij op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50402701.

Cees Uri

Cees UriMijn naam is Cees Uri.

Ik woon in de plaats Dedemsvaart in Overijssel samen met mijn gezin. Ik ben al jaren werkzaam in het basisonderwijs als schoolleider. In mijn vrije tijd ga ik zoveel mogelijk de natuur in om te genieten van de dieren en speciaal vogels.

Al vanaf mijn vroege jeugd werd ik gefascineerd door de natuur en met name vogels. Een andere passie kreeg ik voor het edelhert. De verschijning van dit dier, maar ook vooral de spectaculaire bronsttijd fascineerde mij. Ver voor zonsopgang reed ik met mijn vader naar de Elspeter Struiken om daar te genieten van burlende herten. 

Natuurfotografie werd een passie voor mij. Ik ontwikkelde mij tot een natuurfotograaf die met name specifiek gedrag wil vastleggen van vogels en dieren in hun eigen leefomgeving, waarbij ik mij extra focus op de compositie.

Mijn foto’s verschijnen met enige regelmaat in verschillende natuurbladen, zoals Natuurfoto Magazine.
Het is een mooie bonus om in het veld collega- fotografen te ontmoeten en aan het werk te zien. Een aantal zijn goede vrienden geworden en inspireren mij om mij verder te ontwikkelen als natuurfotograaf.


Op mijn website laat ik een deel van mijn werk zien.

Foto’s zijn te verkrijgen bij Nature in Stock.


Voor vragen of boekingen neem contact met mij op via:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  06-22821484

Cees is verantwoordelijk voor Social Media, website en acquisitie en doet dit geheel op vrijwillige basis

Noctua Nature Hides

Schuppert 3a
7244 NH  Barchem

tel: 06 - 50 40 27 01

 

PRIVACYVERKLARING

instagramlogoKvK     08216015

BTW   NL804155859.B01

IBAN   NL25ABNA0621032522

BIC     ABNANL2A

 

Facebook

schuiltent

 

partner

Finnature logo

 

 

MDJ Fotografieshop