Noctua tekst geel


Beste vrienden van Noctua Nature Hides,

Goed nieuws: Het kerkuilenseizoen is weer van start gegaan. Kijk op onze pagina "Kerkuilen" voor meer informatie.

 

We houden u natuurlijk ook via onze Facebookpagina op de hoogte.

Hans en Cees hopen op een heel mooi seizoen.


 

Hans Menop

Hans MenopMijn naam is Hans Menop.

Ik woon in de plaats Barchem in de Achterhoek samen met mijn gezin. Naast mijn beroep als fotograaf ben ik een toegewijde eigenaar van een melkveebedrijf.

Mijn passie voor natuur, dieren en met name vogels begon al op zeer jeugdige leeftijd. Ik zat nog op de basisschool. Al mijn vrije tijd gebruikte ik om in de natuur te zijn en volop te genieten. Toen ik 16 jaar was besloot ik mijn eerste camera inclusief telelens aan te schaffen. Ik wilde graag de schoonheid van de natuur en speciaal de vogelwereld vastleggen op de gevoelige plaat.

Dankzij het feit dat ik mij al op zo’n vroege leeftijd intensief bezighield met natuurfotografie, werd ik het jongste lid van het Natuur Fotografen Gilde in Nederland.

Naast natuur- en vogelfotografie specialiseerde ik mij in het fotograferen van koeien. Deze specialiteit heeft zich ontwikkeld tot een professionele bezigheid. Ik maak regelmatig complete series voor zowel Nederlandse als buitenlandse vakbladen.

Het is niet meer dan natuurlijk dat ik mijn passie verder ontwikkel; van een jonge enthousiaste fotograaf tot een veelzijdige professional. Een aantal jaren geleden begon ik mijn eigen bedrijf; Hans Menop Freelance fotografie.

Mijn werk wordt regelmatig gepubliceerd in tijdschriften als Noaber, Buitenleven, Seasons en Ariadne.

Voor vragen of boekingen neem contact met mij op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50402701.

Noctua Nature Hides

Schuppert 3a
7244 NH  Barchem

tel: 06 - 50 40 27 01

 

PRIVACYVERKLARING

instagramlogoKvK     08216015

BTW   NL804155859.B01

IBAN   NL25ABNA0621032522

BIC     ABNANL2A

 

Facebook

schuiltent

 

partner

Finnature logo

 

 

MDJ Fotografieshop